Steneby Mossa

Kontakta inredare

Favoritter

Jeg er interessert i

Steneby Mossa

Modell

Steneby

Färg

Mossa

Välj showroom

Jeg er interessert i

Bifoga fil


Fyll inn dine opplysninger

Jeg aksepterer personvernerklæringen
Du har ingen favoritter ennå. Klikk på dette ikonetpå et kjøkken, bad eller en garderobe for å legge til i dine favoritter.
Årets version av Modern Classic är en skön mix av nytt och gammalt. Handmålade snickerier med innanförliggande lucka, bredare lådor och ribbade hyllplan för öppen förvaring är uppdaterade klassiska markörer som gör sig i både äldre och yngre hus med ett lantligt anslag i inredningen.
Strama kromade handtag i stället för spröda knoppar tar oss ett snäpp närmare stan. Men visst är vi kvar på landet. Mossa är i flera avseenden ett grönt kök. Här finns odlingsskåpet med sin lilla örtagård, och hyllan i fönstret med blommor och blad. På ena väggen står vårt vackra skafferiskåp i djupgrön infattning med plats för en dukad frukostbricka på skivan av sten. Skåpets inre är målat i kulören Storm.
Spisen från italienska Ilve har vår egen kulör Peppar. Nya fläktkåpan Helios är vår egen design, här i kulören Humble Yellow.
Bänkskiva i brasiliansk kvartsit är Madreperola.

Farger

Mossa
Se alla i denna färg

Front/modell

Steneby
Steneby är en innanförliggande ramlucka i tjocklek 22 mm. Luckan med sin nätta ram har traditionella kvaliteter med ett modernt uttryck. Kantlistad med en tjock fanérkantlist. Luckan är handmålad på askfanér och kan fås med synliga gångjärn eller med dolda, dämpade gångjärn.

En guidad tur till ditt nya kök

Kundresan

En guidad tur till ditt nya kök

Broby Mistral

Dalby Dunvit

Trolle Kalk

Ekeby Mossa

Dalby Ren vit

Vikby Ren vit

Dalby Storm

Banér Klippa

Broby Skog

Broby Mistral

Dalby Dunvit

Trolle Kalk

Ekeby Mossa

Dalby Ren vit

Vikby Ren vit

01 / 09

Hovleverantor logo
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Jag accepterar integritetspolicyn
Kontakta oss
Norsk
EnglishSvenskaDanskNorsk