Palazzo Fudge

Kontakta inredare

Favoritter

Jeg er interessert i

Palazzo Fudge

Modell

Palazzo

Färg

Fudge

Välj showroom

Jeg er interessert i

Bifoga fil


Fyll inn dine opplysninger

Jeg aksepterer personvernerklæringen
Du har ingen favoritter ennå. Klikk på dette ikonetpå et kjøkken, bad eller en garderobe for å legge til i dine favoritter.
Palazzo by Liljencrantz är italiensk renässans, dubbel ram med pärla och hög sockel i liv. Palazzo är pelare och valv, speglar och sten. Palazzo är glas och ljus puts, eld och mörk plåt. Palazzo är lyx och flärd, lek och lust. Palazzo är grandezza och sprezzatura.
Garderoben är av traditionellt snitt. Men den dubbla ramen med pärla, liksom den höga sockeln i liv med ramen, skänker dörren ett drag av grandezza. Ramverket i massivt trä framträder som en dekorativ relief. En vit vägg mellan dörrarna omsluter eldstadens mörka plåt.
Dörrar och paneler har genomgående Palazzos utsökta dubbla ram med pärla.
Mitt i rummet står Liljencrantz biblioteksbord från Veermakers och två sköna länstolar för en god bok eller en concerto da camera, eller både och.
Vitrinen är infälld i en putsad vägg och ett stycke sten. Hyllplanens glas har en mjukt rundad profil i framkant. Golvet är lagt i tumlad Belgian Blue, en kalksten rik på fossiliserad korall, sjölilja och hårstjärna.
Skåp för skor bakom vitrin samsas med linneskänk.
Handfat och tvättställ är utförda i mörkgrå Atlantic Lava Stone. Stenen har slingor av vitt, fläckar av svart och stänk av bärnsten. Blandare från Samuel Heath, Landmark Pure.
Lampor från Porta Romana, Bronte Wall Light och plymåer i nisch är Nobilis Magnus. Bistrogardin Dedar.
Den ljuvliga knoppen i gjutjärn heter Oliva.
Palazzos walk in closet erbjuder elegant och inventiös öppen förvaring.
En fin pärllist markerar mötet mellan skåpen.
Smycken och accessoarer förvaras i låda med lock av glas.

Farger

Fudge
Se alla i denna färg
Vis flere farger

Front/modell

Palazzo
Palazzo är en heltäckande lucka med dubbla ramar och en pärlprofil mellan ramarna. Ramarna till Palazzo tillverkas på vårt klassiska vis med möbelskiva i mitten och massiva träkanter som sedan överfaneras för bästa formstabilitet. Fyllningen är slät och fanérad. Palazzo tillverkas i ek och finns i utförande Amber, Fudge, Chocolate, vitbonad ek och ek mattlack. Dolda gångjärn med inbyggd dämpning. Öppningsvinkel 110 grader. Palazzo finns bara till förvaringssortimentet. Kombineras med fördel med Brahe vitrin.

En guidad tur till ditt nya kök

Kundresan

En guidad tur till ditt nya kök

Liljencrantz

Liljencrantz

Liljencrantz

01 / 01

Hovleverantor logo
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Jag accepterar integritetspolicyn
Kontakta oss
Norsk
EnglishSvenskaDanskNorsk